Verbouw & nieuwbouw

Deze pijler binnen Ciolina richt zich geheel op particulieren en architecten die bezig zijn met grotere projecten aan huizen of ander particuliere vastgoed objecten. Ciolina is in staat complete nieuwbouw te verrichten of kan voor u de extra ruimte creëren die u nodig heeft met behulp van een op- en/of aanbouw.

Indien u al een bestek/werktekeningen heeft of u heeft het ontwerp en de aanbesteding aan een architect overgedragen dan kunnen wij met behulp van alle documenten een passende offerte voor u maken.

Mocht u nog geen idee hebben, maar wel de behoefte aan extra ruimte dan komen wij graag bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij kunnen op basis hiervan dan een schatting doen van de te verwachtte kosten.

Mocht u na dit gesprek een goed gevoel bij ons hebben en  past de schatting in uw budget dan maken wij werken wij graag het plan uit.

Het eerste gesprek en onze schatting doen wij geheel vrijblijvend, vanaf daar rekenen wij € 500,-
voor het uitwerken van een complete offerte. Indien u de opdracht aan ons geeft, zal dit bedrag  in mindering komen van de aanneemsom .

Voor dit bedrag hebben wij enkele gesprekken over uw wensen, doen wij voorstellen om uw wensen tot uiting te laten komen en leveren wij schetsen aan van deze mogelijkheden. Als laatste krijgt u een officiële offerte van waaruit wij opdracht kunnen krijgen om het geheel te realiseren.

Naast dit traject kunnen wij u ook helpen met het zoeken naar een architect, de bouwvergunningsaanvraag, tekeningen en berekeningen en ook kennen wij enkele binnenhuisarchitecten die uw dromen kunnen omzetten naar uw project. Deze diensten zullen wij op maat aanbieden waardoor ook de kosten afhankelijk zijn van hetgeen u wenst.

Ciolina is een volwaardige aannemer met de benodigde Nederlands sprekende medewerkers, geschoolde projectleiders, huisvesting en kantoorpersoneel en de nodige certificaten. Wij kunnen niet opboksen tegen de prefab bouwers, klussenbedrijven en zzp’ers.  Zoekt u maatwerk, uw gehele project onder 1 aannemer, kwaliteit en een meedenkend aannemersbedrijf dan bent u bij Ciolina aan het juiste adres.


Specialisme

Badkamers

U wilt een nieuwe badkamer? Bij Ciolina bent u daarvoor aan het goede adres, in ..

Kelders

Méér woonruimte met een kelder! U wilt meer woonruimte? Wel eens aan een kelde..

Op- en aanbouw

Onder constructie!..

Renovatie/restauratie

Uw “oude” pand als nieuw, van ontwerp tot verhuizing! U bezit een oud pand ..


Projecten

Aanbouw

Realiseren van een 43m2 grote aanbouw aan de achterzijde va..


Woonhuis, renovatie interieur/exterieur

Het hele pand is totaal verbouwd en binnenzijde en buitengev..


Badkamer 20, complete verbouw

Een unieke badkamer geheel in mediterraanse sfeer gemaakt. D..


Badkamer 21, complete verbouw

Vernieuwen badkamer, in samen spraak met de eigenaar ontwor..


Appartement, aanpassing interieur

Tijdens afwezigheid eigenaar zijn alle wanden gestuukt, de ..


Woonhuis, aanpassingen interieur

Verwijderen plafond, openhaard en parketvloer. Aanbrengen n..Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten