Samenwerking

Naast dat wij vanuit 1 gemeenschappelijk kantoor samenwerken met CLB loodgietersbedrijf BV, werken wij al vele jaren samen met een trouwe lijst van onderaannemers. De meeste gesitueerd in het Rotterdamse en allen met jarenlange ervaring en daardoor bekwaam in hun vakgebied.

Van grote nieuwbouwprojecten tot kleine klusjes we kunnen deze onderaannemers vertrouwen als het gaat om stiptheid, netheid en kwaliteit. En ook belangrijk op kostentechnisch vlak, vaak gaat het om kleinere zelfstandigen of middelgrote MKB bedrijven die net als ons korte lijnen hanteren en daardoor scherp kunnen aanbieden.

Een ander groot voordeel van onze lange relatie met deze bedrijven is het vertrouwen, we kunnen deze partijen gerust bij u langs sturen, ook als u er niet bent, zonder controle vanaf onze kant. Dit geeft rust in onze projecten en ontzorgt u als klant.

Een kleine greep uit specialisten waar wij al lang mee samenwerken:

– Stukadoor
– Schilder
– Elektricien
– Constructie metaal
– Metaalbewerker
– Glaszetter
– Sloper
– Betonboring/zaagwerk
– Vloerbedekking
– Heiwerk
– Grondverzet
– Bemaling
– Betonvlechter
– Riolering
– Natuursteen
– Meubelmaker
– Etc.

In deze lijst staan ook enkele bedrijven die specialistische renovatiewerken kunnen verrichten, zoals onze vaste stukadoor die sierlijsten en ornament kan realiseren. Trappenfabrikanten die houten gekromde leuningen en trapbomen kunnen maken en glaszetters die glas in lood weer in oude staat kunnen terug brengen. Steenbewerkers die gevels of vloeren kunnen renoveren.


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten