Casco opleveringen

Uw eigen of gehuurde vastgoed casco opleveren?

Ciolina heeft al vele vastgoed objecten voor huurders of gebouw eigenaren casco mogen opleveren. Wat houdt casco opleveren eigenlijk in? Casco opleveren is het vastgoedobject terugbrengen naar de staat waarin het ooit te huur is aangeboden.

Vaak wordt een pand te huur of te koop aangeboden als een leeg omhulsel, met alleen de basis voorzieningen. Zoals sausklare wanden, standaard plafond indeling, geen vloerbedekking of minimaal, standaard benodigde toilet/keuken voorzieningen en basis installaties voor verwarming, lucht en brandinstallaties.

U als eigenaar of huurder zal dit hebben aangevuld met binnenwanden, doorbraken, schilderwerk, andere plafonds, armaturen, vloerbedekking en wellicht wel andere keukens of toiletvoorzieningen. Kortom zaken die er standaard niet in het object aanwezig waren.

Voor de eigenaar van het pand is het vaak van belang dat hij het object casco terug krijgt en voor kopers van vastgoed is een leeg object vaker beter om een goed idee te krijgen van de ruimte en mogelijkheden van het object.

Indien u een casco oplevering moet gaan realiseren betekent dit vaak op korte termijn (doorgang huur/leegstand) dat er zeer veel moet gaan gebeuren. Daarbij dient alles goed te gebeuren anders zal de eigenaar of koper het niet accepteren.

Ciolina heeft naast zijn eigen personeel die we in dit geval vaak inschakelen als hoofduitvoerder en timmerman keuze uit enkele zeer gedreven onderaannemers die allen dit soort projecten al vaak hebben uitgevoerd. Van elektriciens tot interieurbedrijven en van plafondspecialsiten tot installatietechniek.

Ciolina is gewend dit snel en vakkundig aan te pakken, ook als sommige delen van het pand of andere verdiepingen nog in bedrijf zijn.


Specialisme

Calamiteiten

Inbraakschade, spoed of ongewone werktijden? Ciolina heeft enkele klanten die sp..

Nieuwbouw

U wilt nieuw vastgoed of een aanbouw realiseren? Ciolina kan naast de regulier..

Verbouw

U wilt uw huidige vastgoed verbouwen? Ciolina heeft veel ervaring in het verbo..


Projecten

Aanbouw

Realiseren van een 43m2 grote aanbouw aan de achterzijde va..


Woonhuis, renovatie interieur/exterieur

Het hele pand is totaal verbouwd en binnenzijde en buitengev..


Badkamer 20, complete verbouw

Een unieke badkamer geheel in mediterraanse sfeer gemaakt. D..


Badkamer 21, complete verbouw

Vernieuwen badkamer, in samen spraak met de eigenaar ontwor..


Appartement, aanpassing interieur

Tijdens afwezigheid eigenaar zijn alle wanden gestuukt, de ..


Woonhuis, aanpassingen interieur

Verwijderen plafond, openhaard en parketvloer. Aanbrengen n..Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten