Veiligheid

Uiteraard is een van de belangrijkste aspecten in de bouw: VEILIGHEID.

Ook dat heeft Ciolina in een vroeg stadium opgepakt. Zonder een veilig en schoon bouwterrein kan er eigenlijk niet goed en betrouwbaar gewerkt worden. Ciolina beseft al lang dat zijn medewerkers met al hun kennis en vakervaring het belangrijkste bestaansmiddel is om te overleven in de huidige tijd van schaalvergroting, fusies en overnames. Al onze medewerkers bezitten dan ook het VCA-diploma en alle benodigde veiligheidsmiddelen, tevens zijn zij extra opgeleid om alle werkzaamheden veilig en adequaat uit te voeren.

Al deze inspanningen hebben geleid tot het verkrijgen van een meerjarig onderhoudscontract met BP Global Alliance voor het onderhoud van alle benzinestations door het gehele land. Een klant die de hoogste veiligheidseisen voert en eist, nog ongekend in de reguliere bouwwereld. Ciolina is er dan ook trots om deze opdracht ontvangen te hebben, wat een pluim betekent voor het bedrijf en een erkenning voor de bedrijfsfilosofie: medewerkers zijn de peilers van het bedrijf, medewerkers zijn CIOLINA.

Al die opgedane ervaring passen we nu ook succesvol toe bij alle overige klanten. Waardoor Ciolina een ongeƫvenaard laag cijfer wat betreft ziekte en ongeval heeft.

 


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten