Over Ciolina

gevel2Altijd voor de klant klaar kunnen staan, is onze bedrijfsfilosofie. Niet alleen doordeweeks tijdens kantooruren, maar ook ’s avonds, ’s nachts, in het weekend en vakantietijd. Met andere woorden, wij zijn gewend te werken binnen een 24-uurs bedrijfsfilosofie.

Samen met een team van jonge talentvolle architecten komen wij met interieuroplossingen die in de praktijk door vakgenoten niet alleen als vernieuwend maar ook als verrassend worden gewaardeerd.
Door jarenlange praktijkervaring met coördinatie, planning, computerberekening en het bieden van tekenoplossingen, kunnen wij werk uit handen nemen van de opdrachtgever.

Behalve snel, flexibel en vernieuwend is Ciolina veelzijdig (zie onze projecten). Wij leveren van totale ruwbouw tot eigen afbouw. Van nieuwbouw tot interieurbouw. Behalve ’turn key’ opleveren van totaalprojecten verzorgen wij onderdelen van een bouwproject voor derden. Eigen projectmanagers ondersteunen daarbij alle mogelijke opdrachten.


Laatste nieuws

Verbouw zolder en formeren dakkapel

Datum: Januari 2017 Opdrachtgever: Eigenaar Locatie: Rotterdam Werkzaamheden: Verbouw zolderverdieping en formeren dakkapel Oppervlakte: 50m2 Tijdsduur: 6 werkw..

Gietijzeren standleiding vervangen

Datum: januari 2017 Opdrachtgever: VvE nieuwe Binnenweg Locatie: Rotterdam Werkzaamheden: Vervangen gietijzeren liggende en staande standleiding t.p.v. 1 woning/wi..

Verbouw appartement

Datum: januari 2017 Opdrachtgever: Eigenaar Locatie: Rotterdam Werkzaamheden: Verbouw appartement. Compleet casco sloop en geheel nieuwe indeling en opbouw Oppervl..


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten