Verbouw & nieuwbouw

Ontzorgen

Dat is wat Ciolina BV voor u kan betekenen. U wilt al jaren extra woonruimte voor uw woonkamer, keuken, badkamer of wellicht een extra slaapkamer. Ciolina denkt met u mee, ontwerpt, geeft advies, zorgt voor de benodigde vergunningen en realiseert uw droom.

Ciolina  is al jaren actief in diverse soorten ver(nieuwbouw) projecten. Ver(nieuw)bouw wijst op de vaak voorkomende mix van nieuwbouw en tegelijkertijd een verbouwproject. Voorkomend bij de realisatie van bijvoorbeeld een uitbouw waarbij gelijktijdig ook het bestaande pand wordt betrokken.

Wie gingen u voor?

Met gepaste trots mogen wij vermelden dat we in de lange historie van Ciolina diverse soorten opdrachtgevers hebben gehad. Van particulier tot multinationals en qua projecten lopen onze ervaringen van  sociale huurwoningen tot vrijstaande (kantoor)villa’s en zelfs een penthouse.

Waarom Ciolina?

Ciolina heeft de benodigde eigen vakmensen, diverse vaste onderaannemers en tevens diverse projectleiders uit de praktijk en met vele jaren ervaring. Naast dit uitvoeringsvoordeel, kunt u ons ook inzetten voor het ontwerp- en vergunningstraject. Zowel voor het exterieur als uw interieur, kunnen wij u advies bieden, indien gewenst met behulp van architecten en stylisten.

Onze kracht zit hem in het meedenken met u als klant, gemixt met de Rotterdamse mentaliteit van “niet lullen, maar poetsen”. Ook in de nazorg staan wij voor u klaar en lossen wij, eventuele problemen, altijd naar tevredenheid van de klant op.

Mogelijkheden?

Het mooie van de bouw is, bijna alles kan echter is de prijs vaak bepalend. Echter is ons motto, wat we bouwen moet goed zijn. Soms is dat duurder dan bestaande alternatieven. Echter uw vastgoed is het waard, gedegenheid, duurzaamheid en kwaliteit zorgt ervoor dat uw investering later terugverdient kan worden.


Specialisme

Badkamers

U wilt een nieuwe badkamer? Bij Ciolina bent u daarvoor aan het goede adres, in ..

Kelders

Méér woonruimte met een kelder! U wilt meer woonruimte? Wel eens aan een kelde..

Op- en aanbouw

Onder constructie!..

Renovatie/restauratie

Uw “oude” pand als nieuw, van ontwerp tot verhuizing! U bezit een oud pand ..


Projecten

Aanbouw

Realiseren van een 43m2 grote aanbouw aan de achterzijde va..


Woonhuis, renovatie interieur/exterieur

Het hele pand is totaal verbouwd en binnenzijde en buitengev..


Badkamer 20, complete verbouw

Een unieke badkamer geheel in mediterraanse sfeer gemaakt. D..


Badkamer 21, complete verbouw

Vernieuwen badkamer, in samen spraak met de eigenaar ontwor..


Appartement, aanpassing interieur

Tijdens afwezigheid eigenaar zijn alle wanden gestuukt, de ..


Woonhuis, aanpassingen interieur

Verwijderen plafond, openhaard en parketvloer. Aanbrengen n..Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten