Project - Vastgoedzorg

Kantoorpand, verbouw interieur

Datum: Juli 2010
Opdrachtgever: Vicoma Ingenieursbureau
locatie: Rotterdam-Hoogvliet, Middenbaan Noord 210
Werkzaamheden: Het kantoorpand met al z’n verdiepingen is compleet verbouwd. Nieuwe wanden, glaswanden en plafonds. Entree-hal voorzien van draaideur, natuurstenen vloer en receptiebalie. Kantine geheel vernieuwd en voorzien van bar en keuken. Toiletgroepen opnieuw betegeld. Koffiecorners verzorgd. Afwerking verzorgd zoals vloeren voorzien van vinyl, radiatoren voorzien van geperforeerde ombouw, ramen voorzien van zonwering. Alles compleet met installatiewerk opgeleverd.
Oppervlakte: 1700 m2
Tijdsduur: 6 maanden


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten