Nieuws - Vastgoedzorg

Mosselen in ‘t Joppertje

Datum: 05 juni 2014
Aanvang: 16:30
Adres: Bloemkwekersstraat 72

Lang geleden, maar niet vergeten.
Dus wees welkom in ons restaurantje onder ons kantoor, maar let op:

OP=OP

Bent u nog niet bekent met het fenomeen ‘t Joppertje?

‘t Joppertje is ooit opgezet door de toenmalig directeur Jop van der Lee. Na de verbouwing van het kantoor en de realisatie van het “restaurant” in de voormalige houtopslag had Ciolina opeens een mooie ontmoetingsplek ter beschikking. Jop kwam toen met het idee om onder het genot van een drankje en hapje klanten, personeel, onderaannemers, leveranciers, familie, vrienden etc. bij elkaar te brengen. Dat werkte uitstekend waardoor we een lange lijst hebben van vaste gasten, u bent ook van harte welkom, om de mensen met wie er samengewerkt wordt op een ontspannen en gezellig manier beter te leren kennen. Heeft u bouwplannen, dan is dit een geschikt moment om Ciolina te leren kennen.

Al met al liepen deze donderdagavonden zo goed, dat we hier mee door zijn gegaan, hou de website in de gaten voor de volgende editie van ‘t Joppertje!


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten