Nieuws - Verbouw & nieuwbouw

Woonhuis, interne renovatie

Maandag 23 juni zijn we gestart op de Wassenaarseweg te Den haag met de interne verbouwing van een woning. Met twee dagen werkvoorbereiding en een oplevering eind augustus een hektisch project, waarin we drie verdiepingen woonklaar moeten maken. Werkzaamheden zullen bestaan uit divers sloopwerk, waarbij ook twee schoorstenen, formeren van 3 nieuwe badkamers, aanbrengen van verlaagde plafonds waarbij enkele met sprongen en sierlijsten. Verder worden deuren vervangen, vloerafwerking neergelegd en de elektra aangepast. Kortom een klus waar kwaliteit maar ook snelheid centraal staat, een perfecte klus voor Ciolina.
Op de website zullen we de vorderingen updaten.

 


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten