Nieuws - Verbouw & nieuwbouw

Woonhuis, interne renovatie

Nu een maand onderweg met dit mooie project. Waarmee de sloopwerkzaamheden afgerond zijn, er nieuwe vloeren liggen in de badkamers en alle verlaagde plafonds gedicht zijn. De loodgieter- en elektrawerkzaamheden zijn gereed op het afmonteren na. De nieuwe indeling heeft zijn vorm gekregen en  de afbouw nu in volle gang. Volgende week start het tegelwerk en de schilder is ook begonnen met zijn werkzaamheden. Voor ons nu het afhangen van deuren en nog een lastige opdracht, het plaatsen van alle sierlijsten. Kortom nog een hoop werk, maar op schema en het wordt steeds mooier.


Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten