Woningzorg / Expatcare

Deze pijler binnen Ciolina richt zich geheel op particuliere eigenaren van huizen of ander vastgoed. In deze pijler brengen wij de kunst van jarenlange ervaring van vastgoedzorg in het commerciële en publieke segment, naar de particuliere sector.

Het betreft hier werkzaamheden waar u zelf de kunde, de zin of de tijd niet voor heeft, waar geen complete bestek of werktekeningen benodigd zijn en waar geen architect of constructeur bij benodigd is.  Het zijn kleine op zich zelf staande werkzaamheden zoals een nieuwe keuken, badkamer of verbouwing van een toilet. Het kan ook gaan om de vervanging van uw voordeur, maken van kasten op maat of het vervangen van ramen of hang en sluitwerk.

Kleine werkzaamheden die u wilt laten uitvoeren door een betrouwbare partner die alles kan meenemen van timmerwerk, schilderwerk tot installatiewerk. Ook denken wij graag met u mee in het ontwerp of qua materialisatie/kleur etc. Dit kunnen wij ook digitaal voor u uitwerken in samenwerking met leveranciers zijn ook 3D visualisaties mogelijk.

Wij maken hiervoor vrijblijvend een offerte aan de hand van foto’s, tekeningen en/of een omschrijving of komen bij u langs om de werkzaamheden samen met u door te nemen.

Bij opdracht plannen wij de werkzaamheden in overleg met u in, hiervoor hoeft u niet eens thuis te zijn. Al bij vele klanten hebben wij bijvoorbeeld in hun vakantie de werkzaamheden uitgevoerd, zodat bij thuiskomst alles gereed is.

Deze service is ook goed te gebruiken indien u eigenaar bent van verhuurd vastgoed, huurders kunnen ons bellen en bij bedragen onder (bijvoorbeeld)  € 250,- kunnen wij de werkzaamheden uitvoeren. Bij hogere kosten, maken wij een offerte waar u bij akkoord opdracht voor kunt geven.

Ciolina is een volwaardige aannemer met de benodigde Nederlands sprekende medewerkers, geschoolde projectleiders, huisvesting en kantoorpersoneel en de nodige certificaten. Wij kunnen qua prijzen niet opboksen tegen werkspot, klussenbedrijven of zzp’ers en al helemaal niet tegen onderbetaalde werknemers zonder CAO of andere vaste lasten.  Zoekt u maatwerk, uw gehele project onder 1 aannemer, kwaliteit, garanties en een meedenkend aannemersbedrijf dan bent u bij Ciolina aan het juiste adres.


Specialisme

Aanpassingen

Bij dit specialisme kunt u overal aan denken, enkele voorbeelden die wij onlangs..

Badkamers

Dit specialisme spreekt voor zich, echter zijn de mogelijkheden hierin ongekend...

Project keukens

Net als bij badkamers zijn bij keukens de mogelijkheden eindeloos. Voordeel van..


Projecten

Aanbouw

Realiseren van een 43m2 grote aanbouw aan de achterzijde va..


Woonhuis, renovatie interieur/exterieur

Het hele pand is totaal verbouwd en binnenzijde en buitengev..


Badkamer 20, complete verbouw

Een unieke badkamer geheel in mediterraanse sfeer gemaakt. D..


Badkamer 21, complete verbouw

Vernieuwen badkamer, in samen spraak met de eigenaar ontwor..


Appartement, aanpassing interieur

Tijdens afwezigheid eigenaar zijn alle wanden gestuukt, de ..


Woonhuis, aanpassingen interieur

Verwijderen plafond, openhaard en parketvloer. Aanbrengen n..Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten